Nieuws 

Mepal Wave series uit het assortiment
Mepal heeft de Wave series uit het assortiment gehaald. Wij hebben hiervan nog een beperkt aantal artikelen op voorraad (ontbijtbordjes, koffiekopjes en mokken). Deze kunnen uitsluitend nog telefonisch en op basis van beschikbaarheid worden besteld.
 
Nieuwe artikelen in assortiment
Wij hebben weer diverse nieuwe artikelen (nieuwe Mepal Flow series)aan ons assortiment toegevoegd.
U vindt deze terug in de categorieën “Servies & Keukengerei”.
 
 
Social media
Sweetcare is natuurlijk ook te vinden op Facebook en LinkedIn.
Door onze Facebookpagina te liken blijft u op de hoogte van interessante nieuwtjes èn kunt u meedoen aan onze leuke win-acties!

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding facebook Gerelateerde afbeelding
 
Verkrijgbaarheid ecofriendly SweetCare Premium Ultradunne luier
Een heel aantal van onze klanten binnen de kinderopvang is inmiddels overgestapt op onze nieuwe, innovatieve ultradunne en ecofriendly luiers.
 
Met veel plezier informeren wij u dat deze SweetCare Premium Ultradunne luiers sinds enige tijd ook bij o.a. D.I.O., Van Asten babysuperstore en Babydump te vinden zijn. Naast deze ecofriendly luier en nog diverse andere SweetCare producten hebben zij ook onze nieuwe SweetCare babydoekjes (veel groter en sterker dan regulier) in het assortiment opgenomen.
 
We zijn er trots op dat steeds meer babyspeciaalzaken en winkels ervoor kiezen onze innovatieve en ecofriendly luiers en doekjes in het assortiment op te nemen, waardoor deze nu ook voor de ouders te koop zijn bij hen in de buurt. Als ouders u ernaar vragen, kunt u ze natuurlijk naar de genoemde winkels verwijzen (zie ook de pagina "Links").